Пятница, 29.03.2024, 08:33
Приветствую Вас Гість" | RSS
Головна | Регистрация | Вход
Меню сайта
Разділи новин
Новини сьогодення [96]
Анонси [25]
Спорт [6]
Життя [36]
Новини сайта [9]
Історія [16]
Форма входа
Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Міні-чат
200
Друзі сайта

    Наше опитування

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Містечко Любар
    Головна » 2009 » Червень » 18 » Справжні українці.
    Справжні українці.
    21:26

    12 червня в районному Будинку Культури відбулося свято вшанування донорів. На свято зібралися донори, представники громадськості, молодь району. Добрим словом згадували почесних донорів, тобто людей, які здали кров більше 40 разів: Баран Віру Олексіївну, Яткевич Лідію Соловеївну, Гребенюка Григорія Степановича, Миронюк Тетяну Павлівну, Хаустова Едуарда Віталійовича, Даценка Володимира Івановича, Боцанюка Петра Володимировича, Грищук Тетяну Іванівну, Матюх Дмитра Архиповича, Зарембу Петра Антоновича, Батюха Миколу Петровича.

    Від імені керівництва району донорів привітав завідувач сектору внутрішньої політики райдержадміністрації Канчура Віктор Юрійович. Звертаючись до донорів він сказав: „ Про українців часто говорять, що вони не можуть згуртуватися, домовитися, поділитися. Стосовно політиків – то це , мабуть, так і є. Але я знаю, що серед нас є люди, які заради спасіння життя інших віддають набагато більше ніж просте співчуття чи матеріальна допомога. Вони діляться з іншими своєю кров’ю. Учені намагаються знайти різни штучні замінники крові, але поки що ніщо не може замінити живу людську кров. На рахунку наших донорів сотні і тисячі врятованих людських життів, а це така цінність, яка не вимірюється ніякими матеріальними благами.
    Ви і є ті справжні українці, ви і є ті з кого мають брати приклад наша молодь, наші чільні керівники. Разом, допомагаючи один одному, ми здолаємо всі незгоди.”

    В ході проведення місячника здачі крові проводився конкурс серед школярів району на кращий твір-роздум про донорів. Переможницею конкурсу стала Лінійчук Анастасія - учениця десятого класу з села Кириївка. Друге місце посіла Пасимішина Вікторія з Любара. Два третіх місця зайняли Кошелюк Майя з Кириївки та Шевчук Аліна з Великої Волиці. Від районної організації Червоного Хреста цінні подарунки вручила їм голова товариства Єщенко Ганна Степанівна..
    Працівники районного Будинку Культури влаштували на честь донорів гарний концерт. Спонсорську допомогу у проведенні свята надав підприємець Мартинюк Руслан Борисович.
    Свято вдалося, свято закінчилося, але вдячність людська завжди супроводжуватиме наших героїв

    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 1114 | Добавив: Evgeniya_Kanchura | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего коментарів: 0

    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Хостинг від uCozCopyright MyCorp © 2024