Четверг, 28.03.2024, 16:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Разделы новостей
Новини сьогодення [96]
Анонси [25]
Спорт [6]
Життя [36]
Новини сайта [9]
Історія [16]
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Мини-чат
200


Друзья сайта

    Наш опрос

    Лікування в кращих медичних центрах Німеччини. Имплантация кардиостимулятора в Германии. Підтримайте ритм свого серця кардіостимулятором.
    http://www.westmedicalgroup.com.ua/cardiology/pacemaker-implantation/
    Здоров'я понад усе. Інще долучиться.

    Хто ж себе похвалить як не самі себе.
    А тепер ні у вас і не у нас немає УЕГГ. За те в Чуднові є.
    Таке враження що з того Чуднова хочуть зробити центр з усього. Порівнюючи населення Романова і Чуднова то буде 8.0 до 5,8. Аж ніяк той Чуднів напевне неповинен мати ні УЕГГ ні військомату ні фонду соцстархування та ін. А керівники Романівського і Любарського районів все повіддавали по ін. районах аби не в себе. Або не добивались свого. Грош ціна що Любарським, що Романівським керівникам.

    Звоніть, допоможу, маю відповідну освіту:0980289245

    А есть ли у кого фотографии костела изнутри? Каким он стал после реставрации? К сожалению, в памяти с детства осталась только полнейшая разруха, которая была при советской власти...Очень бы хотелось увидеть! Тем более в моих жилах есть и польская кровь. Заранее благодарен.




    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Містечко Любар
    Главная » Новини сьогодення
    У зв`язку із подіями сьогодення, на футбольному матчі Україна-США, який відбувся на Кіпрі, місцеві вболівальники написали плакат: "Ми не хочемо війни !!! Любар" . Цей плакат зробив Kyp Sotiriou , громадянин Кіпру, але він дуже полюбляє наше містечко Любар, нашу Україну ! Тому він вирішив підтримати нас в такий важкий час для України та українців ! Дякуємо йому за те, що не забуває наше містечко ! Завжди чекаємо на тебе !
    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 1841 | Дата: 06.03.2014 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (1)


    Здравствуйте! Недавно я написал стихотворение по поводу последних событий в Украине. Хочу предложить его вашему вниманию. Вы - молодцы! - это пример мужества и свободолюбия для людей всей планеты. Он уже вошёл в современную мировую историю. Те,кто ещё не зомбирован кремлёвской пропагандой в России, завидуют украинцам. Всего вам наилучшего! Стойкости и крепости духа! УКРАЇНСЬКИЙ МАЙДАН. Восстали гордые славяне "Державних хлопцiв" супротив. Следит за схваткой на Майдане Весь мир,дыханье затаив. "Шлях вiльний" свят для украин ... Читати далі »
    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 1284 | Дата: 01.02.2014 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

    Житомирский государственный технологический университет проводит бесплатные подготовительные курсы "Основы программирования" для старшеклассников Житомира и области.

    Обучение не требует посещения лекционных залов. Всё, что нужно – компьютер, подключённый к Интернету, и желание научиться программировать.

    Многие онлайн платформы мирового масштаба предлагают обучение через Интернет. Курс «Основы программирования» - это новый подход в обучении старшеклассников, используемый ЖГТУ: слушатели курсов могут общаться с преподавателем в любое удобное время, получать материалы, задавать свои вопросы, а также знакомиться и общаться с другими слушателями курса.

    Чтобы стать настоящим профессионалом, необходимо многое изучить, получить высшее образование в области программирования и, конечно, использовать полученные знания на практике. Подготовительный курс «Основы программирования» - это стартовая ступень на пути успеха для тех старшеклассников, которые твёрдо р ... Читати далі »
    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 1160 | Дата: 26.11.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Субота , ранок , відпочиваючи від щоденних турбот , попиваючи горнятко кави , поруч із собою помітив щотижневе видання нашої районної газети , скажу відверто нечасто читаю , та все рівно щороку роблю передплату . В першу чергу тому , що стараюсь бути економічним націоналістом , якщо стоїть вибір між товаром Українським і закордонним завжди вибираю українське , все що потрібно і можна купити у Любарі , купую тут , це все наші робочі місця і зайнятість , от навіщо купувати продукти чи побутову хімію припустим у Житомирі , навіть якщо ти там часто буваєш ? Теж саме із побутовою технікою і речами . Економію пару копійок, а чи взагалі вона є? Якщо всі будуть дотримуватись цих правил , то усім тут буде жити краще. Гроші крутитимуться у нас і заробляти ми усі будем більше.
    Та звісно не про це зараз мова, районку я рідко читаю , та все рівно це додаткова ниточка інформації і підтр ... Читати далі »
    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 3338 | Дата: 27.05.2013 | Рейтинг: 4.5/2 | Коментарі (0)

    Шановні платники податків!
    запрошуємо Вас прийняти участь
    у кущовому семінарі для платників податків
    у м. Вінниці
    У м. Вінниці буде проведено семінар для платників податків Вінницької,Житомирської та Хмельницької областей на тему «Практика застосування норм Податкового кодексу України. Останні зміни» за участю відповідальних працівників Міністерства доходів і зборів України.
    Учасникам семінару видаються методичні матеріали за темою семінару.
    Вартість участі у семінарі - 360 грн.(з ПДВ).
    Для передплатників журналу «Вісник податкової служби України» вартість участі у семінарі становить 240 грн.(з ПДВ)
    Для участі у семінарі необхідно перерахувати кошти на розрахунковий рахунок за наступними реквізитами:
    Філія Державного підприємства «Сервісно-видавничий центр ДПС України» у Житомирській області
    п/р 26006165229 в АБ «Укргазбанк» м.Київ
    МФО 320478 ЄДРПОУ: 38390625
    Номер податкового свідоцтва: 200054271
    ... Читати далі »
    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 1344 | Дата: 21.05.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Шановні підприємці та роботодавці!

    Реалізація принципів соціальної справедливості є пріоритетним завданням влади, адже стан дотримання конституційних прав громадян залишається визначальною ознакою соціальної держави. Кожен роботодавець має усвідомлювати, що тіньова економіка, нелегальна зайнятість гальмує процеси системної модернізації нашої країни та запровадження європейських стандартів життя.
    Виплата зарплати в «конвертах» та у розмірах нижче мінімальних гарантій, встановлених державою, позбавляє наших громадян належного захисту на випадок непрацездатності та прирікає на мізерну пенсію. Від цього зазнають значних втрат Пенсійний фонд, інші страхові фонди, а до місцевих бюджетів не надходять необхідні кошти, що безпосередньо відображається на рівні життя і на вирішенні безлічі соціальних проблем мешканців області.
    Виплата заробітної плати нижче встановленого рівня є порушенням трудового законодавства.
    Статтею 95 Кодексу законів про працю України визн ... Читати далі »
    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 1184 | Дата: 21.05.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА у Любарському районі
    повідомляє:

    Податок на нерухомість – надія місцевих бюджетів.

    В Україні з 1 січня поточного року діє норма Податкового кодексу щодо запровадження податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Податок на нерухомість існує практично в усіх розвинутих країнах світу. Сьогодні його запроваджено в 130 країнах, але частка у формуванні бюджетів – різна. Світовий досвід свідчить, що при виконанні правильного підходу цей податок може стати однією з вагомих статей дохідної частини бюджету. Отже, розглянемо хто і скільки буде сплачувати цей податок.
    Платниками податку на нерухоме майно є власники об’єктів нерухомості – фізичні та юридичні особи. Оподатковуватиметься житлова площа об’єкта нерухомості – будинки, прибудови до них, будинки садового типу, квартири, котеджі та кімнати у багатосімейних квартирах. Ставки податку встановлюються сільською, селищною радою за 1 кв.м. житлової нерухомості у таки ... Читати далі »
    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 718 | Дата: 18.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    ЗВЕРНЕННЯ
    до громадян – жителів Любарського району
    заступника начальника ДПІ – начальника Любарського відділення ДУДАРКО ОКСАНИ ПЕТРІВНИ
    щодо виконання ними конституційного обов’язку – декларування доходів, отриманих протягом 2012 року.

    Деклараційна кампанія 2012 - завершується.
    „Декларуй – Україну будуй!” – під таким гаслом триває деклараційна кампанія 2013 року. Декларуючи доходи та сплачуючи податки, громадяни роблять свій індивідуальний внесок у добробут своєї держави. Як відомо, більшість громадян зазвичай зволікають з поданням усіляких звітів. Тож це питання – актуальне до більшості декларантів.
    До завершення цьогорічної кампанії декларування, яка розпочалася з 1 січня 2013 року, залишились лічені дні, а тому звертають до всіх громадян району не зволікати зі своїм конституційним обов’язком, а швидше відвідати податкову інспекцію та задекларувати отримані доходи.
    Слід зазначити, що податкова декларація про майновий стан та дох ... Читати далі »
    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 734 | Дата: 18.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    17.12.2012 р. відзначається День працівника державної виконавчої служби.
    Виконавча служба - орган державної влади, що створений для примусового виконання рішень судів та інших органів, і покликаний забезпечити реальну дію правових норм із застосуванням заходів примусового виконання, санкціонованих державою.
    Значення виконавчої служби полягає в тому, що вона гарантує фактичну реалізацію рішень судів та інших органів, завершує юрисдикційну діяльність щодо захисту суб’єктивних прав юридичних та фізичних осіб, зміцнює законність у сфері матеріально-правових відносин та сприяє вихованню громадян у дусі дотримання чинного законодавства України.
    Державний виконавець наділений досить широкими повноваженнями по примусовому виконанню виконавчих документів, а саме: правом опису та вилучення майна боржника з подальшою передачею майна на реалізацію; накладенням заборони на відчуження майна боржника; розшук транспортних засобів; арешт коштів боржника на рахунках у банківських ус ... Читати далі »
    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 1255 | Дата: 06.12.2012 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Категорія: Новини сьогодення | Переглядів: 1851 | Дата: 06.04.2010 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (1)

    1 2 3 ... 9 10 »
    Хостинг від uCozCopyright MyCorp © 2024