Четверг, 28.03.2024, 10:00
Приветствую Вас Гість | RSS
Головна | ЛІКАРНЯНА КАСА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Сторінка 2 - Форум | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входу
Мини-чат
200
Друзі сайта

    Наше опитування
  • Любарське ТЕЛЕБАЧЕННЯ (9)
  • Подскажите про ноут (0)
  • Домашні тваринки! (5)
  • Смартфон (0)
  • Ваші страхи? (4)

  • Лікування в кращих медичних центрах Німеччини. Имплантация кардиостимулятора в Германии. Підтримайте ритм свого серця кардіостимулятором.
    http://www.westmedicalgroup.com.ua/cardiology/pacemaker-implantation/
    Здоров'я понад усе. Інще долучиться.

    Хто ж себе похвалить як не самі себе.
    А тепер ні у вас і не у нас немає УЕГГ. За те в Чуднові є.
    Таке враження що з того Чуднова хочуть зробити центр з усього. Порівнюючи населення Романова і Чуднова то буде 8.0 до 5,8. Аж ніяк той Чуднів напевне неповинен мати ні УЕГГ ні військомату ні фонду соцстархування та ін. А керівники Романівського і Любарського районів все повіддавали по ін. районах аби не в себе. Або не добивались свого. Грош ціна що Любарським, що Романівським керівникам.

    Звоніть, допоможу, маю відповідну освіту:0980289245

    А есть ли у кого фотографии костела изнутри? Каким он стал после реставрации? К сожалению, в памяти с детства осталась только полнейшая разруха, которая была при советской власти...Очень бы хотелось увидеть! Тем более в моих жилах есть и польская кровь. Заранее благодарен.




    Статистика
    Містечко Любар
    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
    • Сторінка 2 з 2
    • «
    • 1
    • 2
    Форум » Люди Любара » Люди Любара » ЛІКАРНЯНА КАСА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ (Прошу висловити свою думку про роботу ЛК.)
    ЛІКАРНЯНА КАСА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
    ЕкспертДата: Пятница, 09.11.2012, 12:29 | Повідомлення # 16
    Група: Користувачі
    Повідомлення: 4
    Репутація: 0  ±
    Статус: Офлайн
    Доброго дня. За прогнозами Всесвітньої організації охорони здоров'я передбачається значне підвищення захворюваності на грип та ГРЗ в сезоні 2012-2013рр. До профілактики грипу та ГРЗ долучилась і Лікарняна каса. Жителі Любарського району виявились найбільш активними прихильниками вакцинації, як засобу профілактики грипу. Завдяки благодійній організації "Лікарняна каса" вже вакциновано 272 члена ЛК, наразі вакцінація продовжується.
     
    Yaroslava-fДата: Сререда, 03.04.2013, 12:49 | Повідомлення # 17
    Група: Користувачі
    Повідомлення: 1
    Репутація: 0  ±
    Статус: Офлайн
    Заощадити в наш час - реально!
    Те, що медичні заклади зараз знаходяться, м’яко кажучи, не внайкращому стані, — ні для кого не секрет. Ми вже звикли дотого, що «задоволення» лягти в лікарню — не з дешевих. Алебіда  не чекає і зненацька дає про себе знати, змушуючинапружити  наші гаманці. Найчастіше  ми не звертаємо увагу навитрати, бо нас цікавлять якісне лікування і гарні умов и. Нажаль, знайти медичний заклад, який би відповідав усім нашимвимогам досить складно. Але, як кажуть, хто шукає – тойзнаходить.    
    Днями ми завітали до Житомирської міської поліклініки, яка знаходиться по вул. Лесі Українки.  У лікувальному закладі постійно впроваджуються нові методики лікування, закуповується сучасне медичне обладнання. Ми поспілкувалися з пацієнтами денного стаціонару поліклініки і всі вони запевнили, що лікування в цьому закладі є зручним, комфортним та висококваліфікованим. Завідуюча денним стаціонаром Тетяна Василівна  Копиця розповіла, що лише за 2012 рік у відділенні  проліковано більше чотирьох тисяч пацієнтів, серед них майже півтори тисячі – це члени благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». Тетяна Василівна наголошує на тому, що багатопрофільний стаціонар поліклініки користується популярністю серед хворих. Секрет успіху завідуюча вбачає в тому, що тут працюють люди з палким серцем та справжні професіонали. Важливим аспектом роботи поліклініки є тісна співпраця з Лікарняною касою, адже саме ця організація забезпечує своїх пацієнтів усіма необхідними медикаментами згідно діагнозу, кожен пацієнт починає отримувати лікування ще з першого дня свого перебування у стаціонарі. Одна з пацієнток денного стаціонару, Ірина Петрівна розказала нам, що хоча лише один рік є членом Лікарняної каси, проте вже зрозуміла важливість цієї організації. «Я отримую безкоштовне лікування, жодної копійки не сплатила. 25 гривень кожного місяця – це не гроші, адже ми турбуємося про власне здоров’я і заощаджуємо кошти у майбутньому. Мої рідні  вже багато років лікується за рахунок Лікарняної каси і жодного нарікання від них я не чула, саме  за їх рекомендаціями я вирішила приєднатися до цієї організації». Жінка також вдячна персоналу денного стаціонару та його завідуючій Копиці Т.В.
    Отже, вже ні для кого не є секретом, що Лікарняна каса - це соціальний захист на випадок хвороби, гарантований доступ до медичної допомоги. З кожним днем ця організація лише набирає обертів, виходячи на новий, потужний  професійний рівень. Членами ЛК є понад 200 тисяч жителів області.
    Тож ми закликаємо ВАС бути мудрими і не чекати, поки хвороба зіпсує вам настрій і нахабно позбавить коштів. Заощаджуйте з Лікарняною касою!!!

    Додано (03.04.2013, 12:48)
    ---------------------------------------------

    Додано (03.04.2013, 12:48)
    ---------------------------------------------

    Додано (03.04.2013, 12:49)
    ---------------------------------------------

    Додано (03.04.2013, 12:49)
    ---------------------------------------------

     
    Форум » Люди Любара » Люди Любара » ЛІКАРНЯНА КАСА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ (Прошу висловити свою думку про роботу ЛК.)
    • Сторінка 2 з 2
    • «
    • 1
    • 2
    Пошук:


    Хостинг від uCozCopyright MyCorp © 2024