Вівторок, 19.03.2024, 06:21
Приветствую Вас Гість | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Разделы новостей
Новини сьогодення [96]
Анонси [25]
Спорт [6]
Життя [36]
Новини сайта [9]
Історія [16]
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Мини-чат
200


Друзья сайта

    Наш опрос

    Лікування в кращих медичних центрах Німеччини. Имплантация кардиостимулятора в Германии. Підтримайте ритм свого серця кардіостимулятором.
    http://www.westmedicalgroup.com.ua/cardiology/pacemaker-implantation/
    Здоров'я понад усе. Інще долучиться.

    Хто ж себе похвалить як не самі себе.
    А тепер ні у вас і не у нас немає УЕГГ. За те в Чуднові є.
    Таке враження що з того Чуднова хочуть зробити центр з усього. Порівнюючи населення Романова і Чуднова то буде 8.0 до 5,8. Аж ніяк той Чуднів напевне неповинен мати ні УЕГГ ні військомату ні фонду соцстархування та ін. А керівники Романівського і Любарського районів все повіддавали по ін. районах аби не в себе. Або не добивались свого. Грош ціна що Любарським, що Романівським керівникам.

    Звоніть, допоможу, маю відповідну освіту:0980289245

    А есть ли у кого фотографии костела изнутри? Каким он стал после реставрации? К сожалению, в памяти с детства осталась только полнейшая разруха, которая была при советской власти...Очень бы хотелось увидеть! Тем более в моих жилах есть и польская кровь. Заранее благодарен.




    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Містечко Любар
    Главная » Анонси
    Любарське відділення
    Чуднівської міжрайонної державної податкової інспекції

    Шановні платники податків пропонуємо вашій увазі строки сплати податкових зобов’язань в умовах податкового кодексу України

    Починаючи з 1 січня 2011 року всі відносини, що виникають у сфері справляння податків і зборів, регулюються
    Податковим кодексом України від 02.12.10 № 2755-VІ.

    Податковий кодекс України вніс суттєві зміни в терміни сплати податкових зобов’язань платників податків, як самостійно визначених платниками, так і визначених контролюючими органами.

    Стаття 57 Кодексу визначає, що платник податків зобов’язаний самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, та суму грошового зобов’язання, визначену контролюючим органом протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого для подання податкової декларації та отримання податкового повідо ... Читати далі »
    Категорія: Анонси | Переглядів: 1146 | Дата: 18.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА у Любарському районі
    ПОВІДОМЛЯЄ:

    Подання звітності про використання РРО
    в електронному вигляді!

    З 01 січня 2013 року для суб’єктів господарювання стає обов’язковим подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) до органів державної податкової служби в електронному вигляді.
    Відповідно до абзаців 2 - 4 п. 7 ст. 3 Закону України від 6 липня 1995 року №265/95-ВР „Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” (далі – Закон №265) передбачено:
    суб’єкти господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій, що створюють контрольну стрічку в електронній формі, або електронні контрольно-касові реєстратори, що створюють контрольну стрічку в друкованому вигляді, повинні подавати до органів державної податкової служби по дротових або бездротових каналах зв'язку електронні копії розрахункових документів і фіск ... Читати далі »
    Категорія: Анонси | Переглядів: 1167 | Дата: 18.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА у Любарському районі
    ІНФОРМУЄ:
    Легальна зайнятість – державна захищеність

    Інфляція, безробіття, соціальна незахищеність незаможних верств населення, зростання заборгованості із заробітної плати – ось далеко не повний перелік наслідків фінансово-економічної кризи.
    А у сфері виплати заробітної плати відбувається чи не найбільше ухилень від оподаткування та порушень законодавства. Серед них – заборгованість, зарплата “в конверті”, або її виплата у розмірі, що не відповідає прожитковому мінімуму.
    Отримання заробітної плати за свою працю – конституційне право кожного громадянина України, а оформлення трудових відносин, легальна зайнятість – гарантії соціальної захищеності працівника. Адже заробітна плата – це винагорода, обчислена, як правило, у грошовому виразі, яку власник або уповноважений ним орган виплачує працівникові за виконану ним роботу.
    Для боротьби з тіньовою виплатою зарплати при Любарській РДА створено ... Читати далі »
    Категорія: Анонси | Переглядів: 1087 | Дата: 18.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Ключі електронного підпису –
    безкоштовний сервіс для платників податків

    Впровадження електронної звітності є спільним кроком до порозуміння між податковою службою та платниками податків, що зробить адміністрування податків прозорим та стабільним. Відтепер платникам податків не потрібно годинами стояти в чергах до податкової під час здачі звітності, а фахівцям податкової служби – витрачати багато часу на зустрічні перевірки по різним регіонам нашої країни. Залучення платників податків до процедури подання податкової звітності в електронному вигляді передбачає - укладання договору про забезпечення електронного документообігу платників податків з Державною податковою інспекцією засобами телекомунікаційного зв’язку, безкоштовне надання платниками програмного забезпечення накладання електронного підпису, безкоштовне надання відкритих ключів ДПІ, необхідних для генерації особистих ключових елементів, надаються органами ДПС.
    Для зручності та удосконалення роботи у ц ... Читати далі »
    Категорія: Анонси | Переглядів: 1218 | Дата: 18.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА у Любарському районі
    ІНФОРМУЄ:
    Кампанія декларування доходів громадян триває.

    Деклараційна кампанія 2013р., яка розпочалася з 1 січня, пов’язана з виконанням платниками податку на доходи фізичних осіб вимог Податкового кодексу України, згідно з положеннями якого платники податку у відповідних випадках зобов’язані подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи, отримані ними протягом 2012 року.
    Слід звернути увагу на те, що цього року термін подання податкової декларації для платників податку на доходи фізичних осіб, встановлено до 1 травня.
    Суттєвою відмінністю цієї кампанії є обов’язок платників податку – фізичних осіб подавати річну податкову декларацію, якщо протягом 2012 року оподатковувані доходи нараховувалися (виплачувалися, надавалися) їм у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород у зв”язку з трудовими відносинами та за цивільно - правовим ... Читати далі »
    Категорія: Анонси | Переглядів: 722 | Дата: 18.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    ОГОЛОШЕННЯ

    Відділ державної виконавчої служби Любарського районного управління юстиції повідомляє, що 14.05.2013 р. з 11 год до 13 год в приміщенні Любарського районного управління юстиції за адресою смт. Любар, вул.. Ватутіна, 3 каб. № 6 буде проводити прийом громадян начальник управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Житомирській області Омельченко Н.А.


    Начальник відділу ДВС
    Любарського РУЮ Т.М.Бенедюк
    Категорія: Анонси | Переглядів: 1022 | Дата: 12.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    ОГОЛОШЕННЯ

    Відділ державної виконавчої служби Любарського районного управління юстиції повідомляє, що 14.05.2013 р. з 11 год до 13 год в приміщенні Любарського районного управління юстиції за адресою смт. Любар, вул.. Ватутіна, 3 каб. № 6 буде проводити прийом громадян начальник управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Житомирській області Омельченко Н.А.


    Начальник відділу ДВС
    Любарського РУЮ Т.М.Бенедюк
    Категорія: Анонси | Переглядів: 710 | Дата: 12.04.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Реалізація арештованого майна, крім майна, вилученого з обігу згідно із законом, та майна, зазначеного в частині восьмій статті 57 цього Закону України «Про виконавче провадження», здійснюється шляхом його продажу на прилюдних торгах, аукціонах або на комісійних умовах.
    Рухоме майно, вартість якого не перевищує сто п'ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, товари побутового вжитку, а також інше рухоме майно (у разі якщо стягувач не заперечує проти цього) реалізуються на комісійних умовах. Нерухоме майно, транспортні засоби, повітряні, морські та річкові судна реалізуються виключно на прилюдних торгах (аукціонах).
    Порядок реалізації майна, зазначеного в частині восьмій статті 57 Закону України «Про виконавче провадження», крім цінних паперів, визначається Міністерством фінансів України за погодженням з Національним банком України. Порядок реалізації цінних паперів визначається Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку за погодженням з Міністерств ... Читати далі »
    Категорія: Анонси | Переглядів: 908 | Дата: 28.03.2013 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

    Любарська районна організація партії ВО „Батьківщина” пропонує вірним усіх конфесій у ці передсвяткові дні провести службу Божу за усіх невинно ув’язнених, засуджених та репресованих, кому доведеться зустрічати Різдво Боже за тюремними мурами та за беззаперечного лідера опозиції Юлію Володимирівну Тимошенко. Хай Бог дасть їм здоров’я та сили духу пережити ці випробовування. Віримо, що правда переможе сили зла!
    Категорія: Анонси | Переглядів: 902 | Дата: 25.12.2011 | Рейтинг: 1.0/1 | Коментарі (0)

    Любарщина духовна
    На сайті "Все про Любарський район" оновлення: викладено збірку статей з описом церков Любарщини та деякі фото храмових споруд району.
    Зі сторінкою можна ознайомитися за посиланням: http://liubarsky-rayon.narod.ru/Liubar_churches.html
    Категорія: Анонси | Переглядів: 1292 | Дата: 02.01.2011 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

    1 2 3 »
    Хостинг від uCozCopyright MyCorp © 2024