Вівторок, 19.03.2024, 03:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Щоденик | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Міні-чат
200
Друзі сайту

    Наше опитування
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Містечко Любар
    Головна » 2008 » Квітень » 18 » Додай свою новину!!!!
    Додай свою новину!!!!
    19:07
    Загальне прохання до фізичних і юредичних осіб!!! Любарчани, працівники державних, приватних і комунальних підприємст - висвітлюйте свою діяльність, Вас читає весь Любар, Вас читає вся Україна , увесь світ!!! Не цурайтесь пишіть оголошення, новини, власні думки, розміщуйте фото, звітуйте, доводьте до відома.......
    Переглядів: 3823 | Додав: lubar | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 6
    5 Артесано  
    -1
    «Коронація слова». Перемога поетеси з житомирщини.
    Гостинно відкрив свої двері для відвідувачів київський драматичний театр ім. Франка, де 4 червня відбулося справжнє свято – церемонія нагородження переможців одного з найпрестижніших конкурсів майстрів пера - всеукраїнського конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики «Коронація слова».
    Дивна, романтична і водночас гумористична літературна феєрія, мов могутня хвиля, кликала за собою усіх гостей вечора.
    Керівник «Коронації слова» Володимир Панченко повідомив, що цього року в конкурсі були явні лідери. Зокрема, приємно відзначити, що лауреатом у номінації «Пісенна лірика про кохання», у якій змагалось більше 4 –х тисяч поетів-піснярів стала наша землячка Олеся Сінчук із міста Любар житомирської області. Ліричний вірш Олесі «Я шепотіла голосом твоїм…» дістав високі оцінки від членів журі і привабив багатьох композиторів. Хоча, як виявилось, поетеса сама є професійним композитором і виконавицею. Після нагородження вона подарувала організаторам «Коронації слова» і всім глядачам авторський твір для сопілки, який був неперевершено виконаний і зірвав бурю аплодисментів.
    Переможцями цього року в номінації «П’єса» стали твори - Ігоря Негреску «Допит небіжчика», Олександра Гавроша «Ромео і Жасмин» і Станіслава Росовецького «Шевченко під судом». В номінації «Кіносценарії» призові місця зайняли: «Країні не вистачає космонавтів...» Ольги Когут, «Украдене нещастя» Євгена Чвирова і «Язиката Хвеська» Андрія Кокотюхи. А серед романів — «Бранці пітьми» Наталі і Олександра Шевченків і «Село — не люди» Ірини Чернової. І, нарешті, Гран-прі одержав роман Марії Матіос «...Майже ніколи не буває навпаки». «Корона ніколи не впаде, якщо приймаєш участь у «Коронації слова, навіть із шевченківських лауреатів», - жартома говорить Марія Матіос.
    «На Україні зростає нове літературне покоління», - зауважив літературний критик, професор Гарврдського університету, Григорій Грабович.
    Конкурс розпочатий у 1999 році і є проектом корпорації «Крафт Фудз Україна». Мета конкурсу – пошук і видання масової літератури українською мовою, підтримка сучасного кіно і театру. Як зазначив Віце-Президент «Крафт Фудз Україна» Юрій Логуш: «Наше єдине бажання – нехай Україна буде інтелектуальною, поетичною, квітучою, щасливою!» Дай Боже!
    Людмила Запольська

    4 STALIVAR  
    0
    LID-FM - проект любарського інтернет радіо. Для того щоб слухати нас увійдіть у Winamp/Добавить/URL-адрес і додайте, власне, ось цю адресу http://127.0.0.1:8000 або просто перейдіть по ссилці http://127.0.0.1:8000.listen.pls

    Наша швидкість потоку 22 kbps, що дозволить Вам слухати нас навіть якщо у Вас повільний dial-up Інтернет. У майбутньому ми плануємо паралельно транслювати високошвидкісний потік для збереження високої якості звуку.

    Зараз і до середини грудня ми працюємо у тестовому режимі, тому можливі збої у роботі, за що заздалегідь просимо вибачення.

    Відтепер Ви зможете слухати Любар наживо де б Ви не знаходились!

    З питань співпраці звертатися LID-FM@ukr.net

    Дякуємо!


    6 ТетянаНехрещенюк  
    0
    Звоніть, допоможу, маю відповідну освіту:0980289245

    3 Правда  
    1
    На районному ринку знову піднялись ціни на сало і м"ясо. Жива вага на ВРХ та свині зросла на одну грн.

    2 "AFD0C0C2C4C0" CFD1C5C2C4CECDE6CC  
    0
    У фінальному матчі на приз газети "Новий день" переможний кубок отримала ФК с.Громада, яка виграла у ФК с. Березівка з рахунком 3-1. Протягом двох таймів тримався рахнок 1-1, щоб визначити переможців був даний додатковий час. Громадська команда під впливом активних вболівальників зібралась з новими силами і забили ще два голи в ворота противника. Диплом за перше місце, веселі авації, поцілунки дівчат, а також конверт від "Партії Регіонів" та продуктовий святковий набір від сільської ради - все це отримали переможці. -Так тримати, молодці в зеленій формі !

    1 Kabas  
    0
    Обов'язково цим скористаємося biggrin

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Хостинг від uCozCopyright MyCorp © 2024